Snel ERA makelaars
Uw aankoopmakelaar in de regio

 

Een woning kopen met behulp van Aankoopmakelaar Eemland.

Aankoopmakelaar Eemland is een vastgoedmakelaar die de belangen van de koper behartigt. De verkopende partij maakt meestal gebruik van een verkoopmakelaar die zich inzet om voor de woning een zo hoog mogelijke prijs te krijgen tegen de meest gunstige voorwaarden voor de verkoper. Daarom is het verstandig als koper Aankoopmakelaar Eemland in te schakelen die juist de belangen van de koper behartigt. Vergelijk het met een juridisch geschil: beide partijen hebben een eigen advocaat die hun – tegenstrijdige – belangen optimaal behartigt.


Aankoopmakelaar Eemland

Aankoopmakelaar Eemland is naast NVM makelaar ook ERA makelaar. ERA is een internationale vereniging van makelaars die in Amerika is opgericht. Het is de grootste makelaarsvereniging ter wereld. Om lid te worden van ERA moet een makelaar speciale trainingen volgen en om lid te blijven, moeten er jaarlijks trainingen gevolgd worden. Als een aankoopmakelaar lid is van ERA, is dit dus een extra kwaliteitsgarantie.


De skills & tools van uw ERA Aankoopmakelaar Eemland

Aankoopmakelaar Eemland beschikt als lid van ERA naast een groot netwerk ook over goed ontwikkelde skills als marketingtechnieken, onderhandelingstechnieken, een methodische werkwijze en de meer persoonlijke vaardigheden als creativiteit, gedrevenheid en bovenal: talent. Als ERA aankoopmakelaar maakt Aankoopmakelaar Eemland gebruik van speciaal door ERA ontwikkelde tools als het ERA voor Mij-account en de Vergelijkende Marktanalyse.


Wat kan Aankoopmakelaar Eemland voor u als koper betekenen?

Als aankoopmakelaar begeleiden wij u graag bij alle processen rondom het kopen van uw droomhuis.

Allereerst kunt u Aankoopmakelaar Eemland vrijblijvend – en kosteloos – een zoekopdracht geven met uw specifieke woonwensen. Aankoopmakelaar Eemland gaat dan heel gericht voor u op zoek naar de meest passende woningen.

Bij de volgende stap – het bezichtigen van een interessante woning – zal Aankoopmakelaar Eemland als aankoopmakelaar met u meegaan. U kunt van aankoopmakelaar Eemland verwachten dat hij u inzicht geeft in de marktwaarde van de woning en de bouwkundige staat. Hij kan bijvoorbeeld ook adviseren een bouwkundige keuring te verlangen.

In de onderhandelingsfase met de verkopende partij geeft aankoopmakelaar Eemland u tips en adviezen met betrekking tot voorwaarden en ontbindingsclausules. Aankoopmakelaar Eemland voert de complete onderhandelingen met de verkopende partij en houdt u daarvan op de hoogte. Door Aankoopmakelaar Eemland voor u te laten bieden, is de kans veel kleiner dat u in een opwelling veel voor de woning betaalt.

Samen met u zijn we tot de scherpste aankoopprijs en de meest gunstige voorwaarden gekomen. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Aankoopmakelaar Eemland kijkt voor u de koopovereenkomst en de daarbij behorende bijlagen zorgvuldig na, daarna kunt u samen met Aankoopmakelaar Eemland de koopovereenkomst zorgeloos tekenen.

Tot slot zal Aankoopmakelaar Eemland als aankoopmakelaar de notariële akte controleren en zal hij met u de laatste inspectie uitvoeren bij de overdracht van de woning.


Aankoopmakelaar Eemland biedt maatwerk als aankoopmakelaar

Afhankelijk van uw eigen mogelijkheden – qua tijd, kennis en praktische zaken – kan Aankoopmakelaar Eemland heel veel of slechts het noodzakelijke voor u doen. U bent volledig vrij in uw keuzes, Aankoopmakelaar Eemland is er immers voor de volle 100% voor u. Neemt u daarom gerust contact op om te praten over de mogelijkheden. Aankoopmakelaar Eemland: uw actieve aankoopmakelaar voor Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Amersfoort-Noord, Vathorst, Hooglanderveen, Hoevelaken, Bunschoten, Spakenburg, Soest en Baarn.

 

Wat onze aankoopklanten vinden van onze dienstverlening

Meer info

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Snel ERA Makelaars

Uw Aankoopmakelaar in Eemland

Hamersveldseweg 49

3833 GL Leusden

t. 033 - 494 77 20

snel[a]snel-makelaardij.nl

Logo snelmakelaardij aankoopmakelaar Snelmakelaar pand

Gratis aankoopbezichtiging

ERA
aankoopadvies

Bel:
033 - 494 77 20